Knut Klefsås er ny kjededirektør for Elfag. Foto: K Group
Knut Klefsås er ny kjededirektør for Elfag.

Elektriker blir ny kjededirektør i Elfag

Knut Klefsås er ansatt som ny kjededirektør for Elfag, som er en del av elektrogrossisten Onninen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel.

Klefsås får nå oppgaven med å styrke Elfag som kjede, skriver Elfag- og Onninen-eier K Group i en pressemelding tirsdag.

– Knut er en svært dyktig leder, som også har installasjon i fingrene fra utdanning og praktisk arbeid. Vi har definitivt funnet rett mann til jobben med å styrke Elfag som kjede. Han har skapt svært gode resultater i sine tidligere jobber, både som leder og kommersielt, sier direktør i Onninen Jørn-Are Bergh i meldingen.

Klefsås kommer fra jobben som salgssjef for elektro i region øst i Ahlsell, og får som kjededirektør ansvaret for å lede 110 Elfag-medlemsbedrifter over hele landet.

– Målet er veldig enkelt: Å befeste posisjonen som aller best. Jeg starter i jobben med et sterkt utgangspunkt. Elfag er den mest kjente merkevaren blant elektrikerkjedene, og det er i seg selv en fantastisk muskel. Så vil jeg satse enda mer på å være til stede lokalt på flere steder i landet. Vi skal være der ute hvor flest folk er, og vi skal tilby bransjens beste fordelsprogrammer til elektrikeren, sier Klefsås.

Klefsås har åtte års erfaring som elektriker i Østerdalen før han har gikk videre til forskjellige salgssjef-stillinger i ulike elektrobedrifter.

– Fra tidligere jobber vet jeg at det gir en ekstra styrke å vite hva man prater om som leder og selger. Denne jobben blir min desidert største hittil, og jeg er svært ydmyk for oppgaven. Den første tiden skal jeg bruke til å bli godt kjent både med bedriftene våre og kundene. Verdiskapningen skjer der ute, ikke på kjedekontoret, sier Klefsås.

Powered by Labrador CMS