Illustrasjonsfoto: AFRY
Illustrasjonsfoto: AFRY

Disse blir strategiske rådgivere for Politiets fellestjenester

Advansia med AFRY og Sweco er tildelt tre rammeavtaler hver, mens Metier, Multiconsult og Norconsult fikk en hver for Politiets fellestjenester (PFT).

Publisert Sist oppdatert

Rammeavtalene skal bidra til å møte politiets behov for landsdekkende prosjektledelse og rådgivningstjenester innen strategisk prioriterte satsninger knyttet til forvaltning, drift og utvikling av enhetens bygningsmasse, opplyser AFRY i en pressemelding.

– Disse rammeavtalene lar oss utnytte hele spekteret av vår ekspertise – fra strategisk rådgivning og prosjektledelse, til arkitektur og ingeniørtjenester. Vi ser fram til å bidra til videre forvaltning, drift og utvikling av PFT sin bygningsmasse, sier administrerende direktør Christopher Klepsland i Advansia og AFRY i Norge i meldingen.

PFT er politiets nasjonale kompetanse- og servicesenter. Enheten har ansvaret for anskaffelse, forvaltning, drift og vedlikehold av politiets bygningsmasse for hele landet, som omfatter rundt 780.000 leide kvadratmeter fordelt på cirka 380 lokasjoner.

– Politiets fellestjenester har vært en viktig kunde for Sweco i mange år. Vi er svært fornøyd med å fortsette å arbeide sammen med PFT gjennom å levere et bredt spekter av rådgivertjenester over hele Norge. Sweco arbeider for å utvikle samfunnet og ønsker å bidra til at det blir sikrere for oss alle, gjennom oppdrag for mange av de viktigste oppdragsgiverne innenfor nasjonal sikkerhet. Det er derfor ekstra gledelig at vi lyktes med å vinne 3 av 4 delkontrakter for Politiets Fellestjenester, sier Linda Hårvik, Divisjonsdirektør Bygg i Sweco i en melding til Byggeindustrien.

Powered by Labrador CMS