Regiondirektør TVB i Optimera, Henrik Farmen

Han blir ny regiondirektør i Optimera

Henrik Farmen er ansatt som ny regiondirektør i Optimera region Telemark, Vestfold og Buskerud (TVB).

Publisert

Han har tidligere jobbet i mer enn fem år som lokal salgsleder og salgssjef for proffmarkedet i den samme regionen for Optimera, skriver de i en pressemelding.

Den nye regiondirektøren er utdannet innenfor varehandel fra BI, har vært medeier og butikksjef i dagligvarebransjen, og jobbet som merkevareansvarlig hos Bertel O. Steen. Han kommer fra stillingen som salgssjef i Norge for trelastleverandøren Bergene Holm.

– Dette er på mange måter en drømmejobb for meg hvor jeg får brukt både min varehandelsutdannelse og erfaringer. I vår region er det svært profesjonelle og kompetente medarbeidere som jobber hver dag for å levere markedsledende konsepter og produkter til våre kunder. Nå gleder jeg meg til å bygge videre på den gode kulturen i TVB, samt å videreutvikle vårt tilbud, sier Optimeras nye regiondirektør, Henrik Farmen i meldingen.

Han får nå ansvaret for alt salg til både privat- og proffmarkedet gjennom Optimeras 15 byggevarehus i Telemark, Vestfold og Buskerud, samt de Optimera-eide spesialistkjedene Montasjeutstyr og RenCon. Farmen vil også inngå i ledergruppen for Optimera Proff og Montér, og ha personalansvar for 235 ansatte i regionen.

Den forrige regiondirektøren i TVB, Harald Martin Karlsen, går nå inn i en ny stilling som direktør drift for Proff og Montér.

Powered by Labrador CMS