Tonje Throndsen (f.v.), Einar Mørland (skjult), Morten Bakke, Andrew Andresen, Dan Lindrupsen, Simen Jørgenrud, Ole Christian Hauge og Jan Eirik Berget.

Mataki ble igjen årets leverandør til Byggtorget ogByggeriet

For tredje året på rad ble Mataki årets leverandør til Byggtorget og Byggeriet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel.

– Vi har mange dyktige drivere i våre butikker, og disse stiller svært strenge krav til våre leverandører. Mataki har over lang tid vist at de har det rette fokuset i dialogen med kundene. Det å ta hjem denne prisen for tredje året på rad er god dokumentasjon på dette. Mataki jobber godt sammen med medlemmene for å styrke konkurransekraften innenfor denne kategorien. Dette settes pris på, sier kjededirektør Per Ivar Harila i en melding fra kjeden.

Hos Mataki settes det stor pris på utmerkelsen.

– Denne prisen betyr mye for oss. Vi er utrolig stolte av å bli tildelt denne prisen for tredje året på rad. Vi er et godt salgsteam som hver dag gjør vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders ønsker, sier Andrew Andresen i Mataki. Han peker på at de ikke hadde klart å oppnå dette uten at de også har med en fantastisk gjeng på kontoret og på lageret som sørger for å få rett vare ut til kundene til rett tid.

– Vi vil også rette en stor takk til alle kundene som stemte på oss. Vi er blitt en betydelig leverandør av tetteprodukter til tak, vegg og grunn, og vårt mål er å bli ledene innen våre produktområder, sier Andresen.

– Prisen henger høyt blant leverandørene, i og med at den besluttes gjennom avstemning blant medlemmene i kjedene, heter det i meldingen.

Powered by Labrador CMS