Oversiktsbilde av Hvervenmoveien 25 og 29, t.h. eiendomsdirektør Rolf Hammerengen. Foto: AKA
Oversiktsbilde av Hvervenmoveien 25 og 29, t.h. eiendomsdirektør Rolf Hammerengen.

Her samlokaliseres tre byggevaregiganter

Konsernet Saint-Gobain har valgt Hvervenmoen når de skal samlokalisere aktørene Montér, Flisekompaniet og Brødrene Dahl i Hønefoss.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsselskapet AKA skriver på nettsidene sine at de ønsker Montér og Flisekompaniet velkommen til Hvervenmoen.

Konsernet Saint-Gobain, som er blant verdens ledende selskap innen produksjon av byggevarer, har nemlig valgt Hvervenmoen når de skal samlokalisere aktørene Montér, Flisekompaniet og Brødrene Dahl i Hønefoss.

Nå er leiekontrakter signert med de nye byggevareaktørene, og byggesøknad vil bli sendt så snart alt er klart, skriver AKA.

Montér og Flisekompaniet flytter sin virksomhet i Hønefoss til Hvervenmoen, mens Brødrene Dahl flytter internt på området. Montér og Brødrene Dahl skal inn i Hvervenmoveien 25, hvor eksisterende bygg vil bli gjenbrukt gjennom tilpasset ombygging. Parallelt vil AKA føre opp et nabobygg for Flisekompaniet i Hvervenmoveien 29. Etter ferdigstillelse disponerer aktørene cirka. 7.500 kvadratmeter.

– AKA er svært fornøyd med å få på plass de nye aktørene i handelsparken, sier eiendomsdirektør Rolf Hammerengen i AKA.

– Dette vil komplettere og forsterke handelsparken, og de nye virksomhetene som flytter inn er helt i tråd med både kommunene og AKA sine ambisjoner for type handel som ønskes etablert på Hvervenmoen. Her får vi til en bærekraftig fortetting med mer konsentrert storhandel, og når dette prosjektet står ferdig vil handelsparken bestå av mer enn 40.000 kvadratmeter handelsarealer.

Full drift i de nye lokalene er planlagt til våren 2026.

Powered by Labrador CMS