Tone Kaarbø og Alf Kåre Knudsen. Foto: Ræder Bing
Tone Kaarbø og Alf Kåre Knudsen.

Ræder og Bing Hodneland slår seg sammen

Advokatfirmaene Ræder og Bing Hodneland slår seg sammen. De får samlet en omsetning på over 250 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

– Det nye selskapet vil hete Ræder Bing, skal fortsette sin drift i Ræders lokaler i Bjørvika og får over hundre advokater, heter det i en melding fra selskapet.

– Å styrke vår posisjon i markedet er viktig for oss. Ved å ha en slik størrelse på virksomheten er vi mer robuste, har større markedsmessig kraft og vi vil dermed også utvide tilbudet til kundene våre, sier managing partner Alf Kåre Knudsen i Bing Hodneland i meldingen.

– Firmaene deler det samme verdigrunnlaget og har mange likhetstrekk. Gjennom å forene krefter får vi også større faglige miljøer, og vil tiltrekke oss enda flere dyktige kollegaer, sier managing partner Tone Kaarbø i Ræder. Hun er tiltenkt samme rolle i det sammenslåtte selskapet.

– Gjennom sammenslåingen får vi utnyttet det fulle potensialet som ligger i begge organisasjonene, og særlig i skjæringspunktet eiendom, skatt/avgift og transaksjoner, sier Tone Kaarbø.

– Det har underveis i prosessen blitt tydelig at dette er to aktører som passer svært godt sammen, så vi er veldig glade for at sammenslåingen nå er et faktum, sier Alf Kåre Knudsen.

Powered by Labrador CMS