Foto: Optimera

Optimera satser med tre stands på Bygg Reis Deg

Optimera er en av de største utstillerne på årets Bygg Reis Deg-messe, og kommer totalt med tre stands.

Publisert Sist oppdatert

De har nærmere 500 kvadratmeter med areal på de tre utstillingsområdene.

– I løpet av de neste dagene presenterer vi flere nyheter fra Montér Optimera, Rencon og Montasjeutstyr. Vi skal fremdeles være best på miljø, bærekraft og logistikk. Samtidig gir vi proffkundene våre nye digitale verktøy og løsninger slik at de kan bruke tiden sin på å bygge, mens vi tar oss av resten, sier kommersiell direktør i Optimera, Ole-Jørgen Mo, i en pressemelding fra selkapet.

De vil blant annet vise frem hvordan nettsiden har utviklet seg fra å være en nettbutikk til å bli en samhandlingsplattform som inneholder flere ulike tjenester.

Med seg på standen har de også en av de elektriske kranbilene som Optimera bruker for å redusere CO2-avtrykket på byggeplassene. Optimera-eide Montasjeutstyr vil på sin stand vise nyheter innen verktøy, festemidler og arbeidsklær, i tillegg til å fortelle mer om sine verksteder som reparerer verktøy. Rencon Optimera vil på sin stand blant annet vise frem et nytt forskalingssystem fra Hünnebeck.

Foto: Optimera

I tillegg til selve messestanden arrangerer de også flere miniseminarer, blant annet innen ROT-markedet, der de vil vise frem sin energiportal.

– ROT-markedet vil fortsette å være viktig for mange fremover, men det kan være komplekst å lykkes. Det er ofte rimeligere med energisparende tiltak om det skjer i forbindelse med ROT-prosjekter. Da er Energiportalen et meget bra verktøy for å finne løsninger sammen med kunden, samtidig som det skaper mersalg, sier Mo.

Powered by Labrador CMS