Fra signeringen av avtalen; Per Anders Ruud (f.v.), Robert Onarheim og Andreas Bergh. Foto: Byggmakker.
Fra signeringen av avtalen; Per Anders Ruud (f.v.), Robert Onarheim og Andreas Bergh. Foto: Byggmakker.

Byggmakker signerte storavtale

En ny storavtale er inngått mellom Bakke og Byggmakker.

Publisert Sist oppdatert

– Avtalen innebærer levering av byggevarer til Bakkes byggeprosjekter, og har en potensiell verdi på nærmere 300 millioner kroner, heter det i en melding fra partene. 

– Vi er veldig stolte av å ha inngått en omfattende avtale med Bakke. Dette er en viktig milepæl for Byggmakker, og vi ser frem til et langsiktig og godt makkerskap. Byggmakker strekker seg langt for å sikre effektiv vareflyt, og bidra med vår kompetanse innen produktløsninger som vil støtte deres vekststrategi, sier Andreas Bergh, nasjonal proffsjef i Byggmakker, i en pressemelding. 

Avtalen strekker seg over tre år med opsjon på ytterligere to år, og omfatter levering av byggevarer til fabrikken i Aurskog og alle småhus, flermannsboliger og leilighetsprosjekter. 

– Potensialet er nærmere 300 millioner kroner, skriver partene. 

– Dette samarbeidet åpner for spennende muligheter, der vi kan utnytte vår omfattende logistikk- og produktkompetanse til å levere skreddersydde løsninger for Bakkes prosjekter. Vi er klare til å møte deres forventninger om høy kvalitet, pålitelighet og bærekraftige løsninger, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker. 

– Byggmakker blir et godt valg for oss. Vi har høye forventninger til samarbeidet, spesielt når det gjelder logistikk og bærekraftige løsninger, sier Robert Onarheim, innkjøpssjef i Bakke, via meldingen. 

– Vi stiller store krav til våre leverandører og forbedring av en allerede effektiv vareflyt der fokus på få vareleveringer, er helt avgjørende. Varemottak med avbrudd i produksjonen, er fra før på et minimum. Samtidig ser vi frem til å ha en sparringspartner med god produkt- og produksjonsforståelse. Samarbeidet vil også tilføre Byggmakker mye kunnskap som styrker begge parter totalt sett, utdyper Onarheim. 

Samarbeidet er allerede i gang med vareleveranser til Skogmo Park på Jessheim og Sentrumshagen i Aurskog.

Powered by Labrador CMS