Her skal det bygges et nytt anlegg på Sandmoen. Regiondirektør Kristian Williamsen (t.v.) og salgssjef Tormod Wie. Foto: Mestergruppen
Her skal det bygges et nytt anlegg på Sandmoen. Regiondirektør Kristian Williamsen (t.v.) og salgssjef Tormod Wie.

Mestergruppen bygger nytt varehus i Trondheim

Det nye anlegget, som skal bygges på Sandmoen i Trondheim, skal huse både XL-BYGG og Mal Proff. Veidekke har fått jobben med å bygge nysatsingen.

Publisert Sist oppdatert

– Proffmarkedet innen byggevare i Trøndelag falt med cirka 19 prosent i 2023. Men vi er veldig fornøyde med utviklingen vi har hatt i Trøndelag de siste årene. Nå satser vi stort i regionen og åpner et helt nytt varehus på Sandmoen bestående av XL-BYGG og Mal Proff i samme bygg, sier Mestergruppens direktør for byggevare og overflate, Pål Trudeng, i en pressemelding.

Bygget er på cirka 3.000 kvadratmeter og vil få energimerke A. XL-BYGG på Sandmoen vil få drive-through trelast, kald og varm butikk og er innrettet mot både privat- og proffmarkedet. Mal Proff blir den andre butikken i Trondheim og skal øke tilgjengeligheten for proffkunden sør i byen.

Fra før i regionen har Mestergruppen egeneide XL-BYGG-anlegg på Lade og Skogn.

– Vi har så stor økning i både nye og eksisterende kunder at vi må åpne et nytt varehus for å opprettholde kundetilfredsheten og ikke minst at vi er tilgjengelig på begge sider av Trondheim by, sier regiondirektør Kristian Williamsen via meldingen.

Veidekke skal bygge det nye anlegget for Mestergruppen som planlegges å ferdigstilles i løpet av 3. kvartal 2025.

Regiondirektør Torgeir Wiig i Veidekke Bygg Trøndelag. Foto: Veidekke
Regiondirektør Torgeir Wiig i Veidekke Bygg Trøndelag.


– Vi takker så mye for oppdraget og gleder oss til å komme i gang med byggingen av en ny byggevareforretning på Sandmoen i Trondheim. Prosjektet er utviklet i samarbeid med leietaker Mestergruppen ved XL-BYGG, Veidekke og Relog som eier tomten. Dette er vårt første oppdrag for Relog i Trondheim og vi ser frem til et videre samarbeid i forbindelse med gjennomføringen av prosjektet, sier regiondirektør Torgeir Wiig i Veidekke Bygg Trøndelag i meldingen.

Byggestart er planlagt i oktober 2024. Den åtte mål store tomten eies av Relog.

– Vi er svært fornøyde med å kunne ønske Mestergruppen velkommen som ny leietaker på en av våre tomter på Sandmoen. Denne eiendommen ligger strategisk til på vestsiden av E6. Plasseringen sør for nærings- og handelsområdet på Østre Rosten, Tiller og Torgård gir Mestergruppen en unik beliggenhet i forhold til veistrukturen. Vi ser frem til et godt samarbeid og er glade for å kunne tilby Mestergruppen en god lokasjon som vil støtte deres vekst og utvikling. Siden 2018 har vi etablert Mesterbakeren, UNO-X, REMA 1000 og Slatlem Bil i samme område, sier Knut Sand som er Relogs markedsdirektør.

Powered by Labrador CMS