Morten Trosterud i JM Norge og lagersjef Marianne Solli i Ombygg foran Sirkulær Ressurssentral og Ombygg sin 4.500 kvadratmeter store ombruk- og ressurssentral på Økern. – Dette er en veldig god start. Vi skal rigge oss for lagring av mye ombruksvarer, blant annet en million løpemeter konstruksjonsvirke i tre, så vi er avhengige av velviljen og samarbeid med fremoverlente bransjeaktører som JM, sier Solli. Foto: JM
Morten Trosterud i JM Norge og lagersjef Marianne Solli i Ombygg foran Sirkulær Ressurssentral og Ombygg sin 4.500 kvadratmeter store ombruk- og ressurssentral på Økern. – Dette er en veldig god start. Vi skal rigge oss for lagring av mye ombruksvarer, blant annet en million løpemeter konstruksjonsvirke i tre, så vi er avhengige av velviljen og samarbeid med fremoverlente bransjeaktører som JM, sier Solli.

JM donerte 1.000 kvadratmeter brukte reoler til ombrukssentral

Sirkulær Ressurssentral og Ombygg trenger totalt 7.000 kvadratmeter reolsystemer til ombrukssentralen på Økern i Oslo. JM Bolig donerte nylig 1.000 kvadratmeter med brukte reoler.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Kjære leser!

For å fortsette å lese må du logge inn eller kjøpe et abonnement.

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Mange bedrifter har tegnet bedriftsavtale hos oss.
Den løsningen gir alle med e-post inneholdende bedriftens maildomene tilgang.
Lurer du på om din bedrift har en bedriftsløsning?
Send oss en mail, så sjekker vi det ut for deg. Andre spørsmål? Kontakt oss

Powered by Labrador CMS