Leder for Bravida Norges tekniske enhet, Lars Arne Mjørlund, blir en del av ledergruppen i Bravida Norge. Foto: Bravida

Han går inn i Bravida-ledelsen

Leder for Bravida Norges tekniske enhet, Lars Arne Mjørlund, blir en del av ledergruppen i Bravida Norge.

Publisert

Det skriver Bravida i en pressemelding fredag.

Teknisk enhet, som Mjørlund leder, består av Bravida Norges sentrale innkjøpsteam, systemstøtte for selskapets produksjonssystemer, HMS, kvalitet, bærekraft, samt forvaltningen av Bravidas styringssystem, heter det i meldingen.

Gruppen har ansvar for alle sentrale godkjenninger og sertifikater, inkludert ISO-godkjenninger, noe som innebærer mange interne og eksterne revisjoner i løpet av året. I tillegg skal det nå opprettes en Project Excellence-rolle, som blir en del av denne enheten. 

– Jeg synes det er fint og positivt at vi nå har fått en plass i ledergruppen, fordi det forsterker vårt arbeid i å være en god støtte både for virksomheten og de lokale avdelingene. Resultatet blir kortere avstand mellom produksjonen/avdelingene og ledelsen, sier Mjørlund i pressemeldingen.

– Vi har i sommer gjort flere endringer i vår sentrale organisering for å bedre samordningen av våre funksjoner. Formålet med dette har vært å øke effektiviteten og servicen ut til våre avdelinger uten økte kostnader. Samtidig ser vi et behov for å hele tiden utvikle oss og legge til rette for innovasjon og nytenking, og Lars Arne sine nye oppgaver var en viktig del av dette arbeidet, sier administrerende direktør Tore Bakke i Bravida Norge.

– Jeg er veldig glad for at Lars Arne nå har kommet inn i vår nasjonale ledergruppe. Han har lang erfaring fra bransjen og vil virkelig kunne bidra til vår videre utvikling av Bravida Norge, avslutter Bakke i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS