F.v.: Oddgeir Sørlie (salgssjef Byggmann), Daniel Blindheim (daglig leder Byggmann), Marius Hegge (salgsdirektør Boligprodusenter Optimera), Roger Blindheim (styreformann Byggmann) og Jan Rostad (direktør Sales Performance Optimera). Foto: Byggmann

Optimera inngår milliard­kontrakt med boligprodusent

Optimera og Byggmann har forlenget en avtale som skal være verdt flere milliarder kroner.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen strekker seg fra 2025 til 2029, og har i følge Byggmann en verdi på rundt to milliarder kroner.

Avtalen gjelder vareforsyning og logistikk til alle medlemsbedrifter i Byggmann-kjeden fra Optimera og deres Montér-butikker, samt leveranser direkte fra verk. Avtalen bygger videre på eksisterende avtaler som ble inngått i 2019 og 2013.

 – Vi ser det som avgjørende å ha en partner som Optimera, som har en unik nasjonal dekning og kan tilby skreddersydde løsninger til våre medlemsbedrifter. Denne avtalen gjør oss i stand til å sikre både konkurransedyktige betingelser og effektive leveranser, som er essensielt for vår kjedes fremtidige vekst, sier Daniel Blindheim, daglig leder i Byggmann Gruppen AS i en pressemelding.

Byggmann har over 100 frittstående medlemsbedrifter, og kjeden er landsdekkende. De har sitt hovedkontor på Vigra utenfor Ålesund, hvor de også har sin egen fabrikk som kan produsere inntil 300 boliger i året.

– Byggmann er en av våre største kunder, og vi er godt fornøyde med å få til ytterligere år med samarbeid og utvikling. Byggmann er som oss offensive, og opptatt av å tenke nyskapende i byggebransjen. Dette er et lagspill hvor vi er avhengig av at mange parter finner sammen. Den nye avtalen gir et godt løft i forhold til arbeidsmetodikk i planleggingsfasen, logistikk og nye datatekniske løsninger som igjen gir miljøgevinster. Så vil vi igjen takke for tilliten Byggmann sine medlemmer, ledelse og eiere viser oss ved å signere for tredje gang. Kontinuitet er viktig for samarbeidet, sier salgsdirektør boligprodusenter Marius Hegge i Optimera i samme melding.

Powered by Labrador CMS