Ill. Code arkitektur/EVE
Ill. Code arkitektur/EVE

Skanska med byggestart på boligprosjekt i Kongsberg

Allerede før Skanska starter salget av andre byggetrinn på Nova Park i Kongsberg sentrum, har de nok kjøpere til å vedta byggestart.

Publisert Sist oppdatert

Flere av interessentene fra første byggetrinn har nå signert kontrakt på leilighetene i trinn to. 

– Kongsberg fortsetter å imponere oss, og vi gleder oss over mottakelsen Nova Park får her. Prosjektet er attraktivt i alle tilgjengelige prisklasser og kjøperne ser på dette som en trygg investering. Det ser vi som et bevis på at vi har gjort noe riktig, og truffet med riktig produkt til riktig pris. Med Nova Park ønsker vi i Skanska å bidra til å løfte sentrumskjernen i byen, sier Pål Aglen, konserndirektør for boligutvikling i Skanska, i en pressemelding.

– Det blir noen år med byggeaktivitet fremover, men resultatet vil prege byen positivt i lang tid. Dette er en utvikling som kommer både byen og kundene våre til gode, legger Aglen til.

Første trinn av Nova Park består av 37 leiligheter fra 33 til 128 kvadratmeter. Nå kommer 43 nye leiligheter for salg i markedet med 38 til 130 kvadratmeter. Prosjektet består av totalt cirka 120 leiligheter som vil bli solgt i tre trinn.

Kontrakten har en verdi på 102 millioner kroner. Planlagt ferdigstillelse av trinn 1 er satt til andre kvartal 2026, ferdigstillelse av trinn 2 er satt til tredje kvartal 2026.

Powered by Labrador CMS