Illustrasjon: Powerhouse Company

Veidekke fikk boligprosjekt i Rogaland

Veidekke har fått i oppdrag av K2 Bolig og Bane NOR Eiendom å oppføre første trinn på boligprosjektet Skeiane stasjon i Sandnes.

Publisert Sist oppdatert

Kontrakten omfatter 47 leiligheter, fellesrom, gjestehybel, separat parkerings- og sykkelhus samt næringslokaler. Kontrakten er en totalentreprise verdt nær 100 millioner kroner uten merverdiavgift.

- Vi er glade over å ha vunnet konkurransen om oppdraget og fått fornyet tillit fra en god kunde i K2 Bolig og Bane NOR Eiendom. Dette er et veldig flott prosjekt med gode kvaliteter og fin beliggenhet i hjertet av Sandnes. Vi har lange og gode erfaringer med denne typen prosjekter, så dette passer godt inn i vår portefølje og gir oss god kontinuitet i vår satsing på bolig i blokk, sier distriktsleder Bendik Aarstad i Veidekke Bygg Rogaland i en pressemelding.

Prosjektet ligger like ved Skeiane jernbanestasjonen og med grense til Sandvedparken.

 Bygget blir på seks etasjer, og leilighetene varierer i størrelser fra 42 til 111 kvadratmeter. Hver leilighet får balkong, hvor de fleste vender ut mot et gatetun med benker, lekeapparater og trær, helt fritt for gjennomgangstrafikk.

Veidekke har startet rivingsarbeidene på tomten mens byggearbeidene starter i oktober. Om kort tid lanseres trinn to som består av 25 leiligheter i en fem etasjers boligblokk. K2 Bolig og Bane NOR Eiendom har avtalt med Veidekke at bygging av andre trinn igangsettes når tilstrekkelig salg er oppnådd.

Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for tredje kvartal.

Powered by Labrador CMS