Solsletta Hageby. Illustrasjon: Heimdal Bolig

Fikk stort boligprosjekt i Trondheim

Trym Bygg fikk kontrakten for byggingen av Solsletta Hageby på Strinda i Trondheim for Heimdal Bolig.

Publisert Sist oppdatert

Solsletta Hageby er planlagt med to byggetrinn, og første del av utbyggingen består av 131 leiligheter i ulike størrelser. Solsletta Hageby har vært ett av Trondheims mestselgende boligprosjekter i 2024, og 100 av leilighetene er allerede solgt.

Det er Heimdal Bolig som er eier av Solsletta Hageby, og som er byggherre for prosjektet som nå er besluttet igangsatt. Boligprosjektets første byggetrinn har et totalareal på 11.180 kvadratmeter, og kontrakten mellom samarbeidspartnerne er på 255 millioner kroner uten merverdiavgift, opplyser de i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å kunne meddele alle boligkjøpere og interessenter på Solsletta Hageby at byggestart er vedtatt. Dette blir et kjempefint prosjekt med mange kvaliteter vi vet beboerne vil sette stor pris på. Med Trym Bygg på laget har vi valgt en erfaren entreprenør som vi er trygge på vil levere på avtalt pris, kvalitet og fremdrift, sier prosjektsjef Geir Paulsen i Heimdal Bolig i en melding.

– Vi setter stor pris på å bli tildelt ansvaret for å bygge Solsletta Hageby, Vi vet at Heimdal Bolig nærmest kunne velge og vrake i anbud blant våre konkurrenter, og vi takker for tilliten byggherren viser oss. Eiendoms- og entreprenørbransjen er inne i en krevende tid, og vi håper at byggestarten på Solsletta markerer starten på bedre tider for hele bransjen, sier daglig leder Vidar Johansen i Trym Bygg i samme melding.

Trym Bygg starter opp i månedsskiftet november-desember, og de ferdige leilighetene skal overleveres til sine eiere sommeren 2026.

Powered by Labrador CMS