Gildheim ligger på Leangen i Trondheim. Byggetrinn 1. omfatter 87 leiligheter fordelt på tre bygg.

Skrev kontrakt på 87 leiligheter i Trondheim

Trym Eiendom har inngått kontrakt med Ruta Entreprenør for byggetrinn 1. av boligprosjektet Gildheim.

Publisert

Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på cirka 220 millioner uten merverdiavgift, opplyser Ruta Entreprenør i en pressemelding.

Gildheim ligger på Leangen i Trondheim. Byggetrinn 1. omfatter et totalareal på 9.870 kvadratmeter fordelt på tre bygg. Byggetrinnet vil inneholde 87 leiligheter og skal Breeam-sertifiseres med nivået «Very Good, ifølge Ruta Entreprenør.

Administrerende direktør Rune Storm i Ruta Entreprenør, er glad for at selskapet signert kontrakten om byggingen av nok et boligprosjekt;

Fra venstre: Helge Wekre, prosjektleder i Trym Eiendom, Terje Steen, daglig lederi Trym Eiendom, Rune Storm, administrerende direktør i Ruta, Jørn André Hugdal, divisjonsdirektør i Ruta og Niklas Iversen, tilbudsleder i Ruta.

– Jeg veldig glad for å ha signert avtalen for et attraktivt prosjekt som Gildheim. Vi har opparbeidet oss betydelig erfaring innen boligprosjekter og ser frem til et godt samarbeid med Trym for å skape kvalitetsboliger her på Gildheim, sier han i pressemeldingen.

Daglig leder Terje Steen i Trym Eiendom, er fornøyd med at prosjektet nå har nådd en ny milepæl og at totalentreprenør er avklart.

– Som byggherre er det alltid betryggende å kontrahere erfarne totalentreprenører i våre prosjekter, og vi er godt fornøyde med å ha inngått avtale med Ruta for dette prosjektet. Dette representerer en viktig milepæl for oss, og vi er tilfredse med å kunne starte byggingen til tross for krevende rammevilkår i dagens marked, sier han

Detaljprosjekteringen starter umiddelbart, med byggestart i januar 2025 og forventet ferdigstillelse i september 2026, opplyser Ruta Entreprenør.

Powered by Labrador CMS