Daglig leder Rune W. Johansen til venstre og boligrådgiver Fredrik Røren i Rune W. Johansens Bygningsfirma. Foto: Lindehus

Enda en ny forhandler i nyetablert  ferdighuskjede 

Entreprenørbedriften Rune W. Johansen Bygningsfirma blir ny forhandler i den nyetablerte ferdighuskjeden Lindehus.

Publisert
Ketil Strand er kjededirektør i Lindehus. Arkivfoto

I september skrev Byggeindustrien om den nye huskjeden Lindehus som ble etablert av tidligere ansatte i Boligpartner etter at boligbyggeren gikk konkurs tidligere i år.

Boligpartner-gründeren Gunnar Wedvik gikk selv inn inn som både eier og styremedlem i den nye kjeden.

Nå rekrutterer Lindehus nye forhandlere. Nylig kom meldingen om at Kompass Bolig på Flisa blir ny forhandler i kjeden, og nå har de fått på plass en forhandler på Nøtterøy i Vestfold også. 

– Vi er utrolig glade over å kunne presentere Rune W. Johansen og hans selskap som nytt medlem i Lindehus-familien, sier kjededirektør Ketil Strand i en pressemelding. 

– Vi har satt oss som mål å knytte til oss solide lokale aktører som gjennom seriøs drift og kvalitet i håndverket leverer markedets beste produkt til sluttkundene. Rune W. Johansen er en aktør som gjennom flere år har bevist at han innehar nettopp slike egenskaper, sier Strand videre videre. 

Daglig leder Rune W. Johansen er fornøyd med at de nå har landet en samarbeidsavtale med nettopp Lindehus.

– Selv om Lindehus er et relativt nystartet selskap så har eierne bak selskapet en enorm bransjeerfaring. Organisasjonen med markedsførere, ingeniører og arkitekter innehar en meget høy faglig kompetanse og tilbyr tjenester som jeg personlig og markedet for øvrig etterspør. Kombinert med et unikt leveransekonsept føles dette som det eneste rette for meg, sier Johansen.

 

Powered by Labrador CMS