BN Entreprenør kutter kull

BN Entreprenør i Trondheim har tatt en prinsipiell avgjørelse på kutt av kull i tinearbeid. Det stilles stadig strengere krav til miljøet, og utfasing av miljøforurenset kull er en viktig del i kampen mot klimaendringer.

Publisert Sist oppdatert

I mai inngikk bedriften avtale om oppgradering og økning av tre maskiner i sin HeatWork portefølje, og vil etter flere år som HeatWork kunde nå ha hele seks maskiner i sin maskinpark.

- Bruk av Heatwork gjør oss i stand til å jobbe hele året på en tidsmessig og miljømessig god måte. Dette kommer både oss, våre kunder og lokalsamfunnet til gode, sier Inge Nervik i BN Entreprenør.

BN Entreprenør har dermed posisjonert seg godt for vintersesongen, og som en sentral aktør i Midt-Norge på teletiningsarbeid. I tillegg ser de ansatte mulighetene for bruk av HeatWork på flere områder, som en miljøvennlig, enkel og driftssikker metode både til tining og oppvarming.

Bedriften har i tillegg investert i elektrisk gravemaskin, og er ser svært positivt på at HeatWork-maskinen også enkelt kan kjøres på biodiesel.

- Vi er fornøyd når kunden er fornøyd, og BN Entreprenør har riktig fokus. De planlegger godt og sikrer seg ønsket levering til høsten, sier salgsrepresentant Alf Magne Gausen hos HeatWork.

Powered by Labrador CMS