Det lønner seg å holde seg oppdatert på bygg.no. Studenten Håkon Walter Bjørnsrud har gjennomført Birkebeinertrippelen med bravur etter å ha vunnet deltakerlisenser (foto: Jørn Hindklev).

Student med maks Birken-flaks

Studenten Håkon Walter Bjørnsrud har hatt maks flaks og har i år vunnet deltakerlisens for både rennet, løpet og rittet gjennom trekning på bygg.no.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel

Studenten Håkon Walter Bjørnsrud har hatt maks flaks og har i år vunnet deltakerlisens for både rennet, løpet og rittet gjennom trekning på bygg.no.

- Jeg er fast leser av nyhetsbrevet til bygg.no og det er bare å takke Norcem, Weber/Leca og Byggeindustrien for at jeg har fått mulighetene til å være med på alle Birken-arrangementene i år, sier Bjørnsrud som til daglig er student ved teknologi og geofag ved NTNU i Trondheim.

- Jeg har vært mest glad i å gå langrenn og fikk først lisens til rennet, men med litt flaks vant jeg også en lisens til løpet gjennom bygg.no. Gjennom en ekstratrekning fikk jeg også mulighet til å fullføre trippelen, sier han.

Studenten er glad i å trene variert, men dette er hans første Birken-opplevelser.

− Det er ingen tvil om at deltakelsene har gitt meg et spark til å holde meg i form. Jeg fikk seks uker på å trene meg opp til rennet. Det var litt hardt etter at jeg i forkant hadde gjennomført ett semester i Sveits uten veldig mye trening. Rittet er det arrangementet jeg har fått best tid til å forberede meg til, sier han.

I dag gjennomførte han Birkebeinerrittet på 3:36 og tok også merket.

- Jeg kommer fortsatt til å holde meg oppdater på bygg.no vil nok søke videre, så får vi se hva som skjer. Birkebeinerrennet kommer jeg nok uansett til å melde meg på, sier han.

Powered by Labrador CMS