Utleiekonferansen 2024
Utleiekonferansen 2024
Jon Eskedal og Lene Eikefjord.
Fredrik Brandal
Øystein Dørum i NHO.
Mads Fuglsang i Selmer.
Utleiekonferansen 2024
Utleiekonferansen 2024
Utleiekonferansen 2024
Utleiekonferansen 2024
Utleiekonferansen 2024

Nær 300 personer samlet på Utleiekonferansen

Torsdag arrangeres den årlige Utleiekonferansen på Gardermoen, og rundt 300 personer var til stede i salen under åpningssekvensen. I tillegg er utstillingsområdet utsolgt.

Publisert Sist oppdatert

– Det er gledelig at så mange har meldt seg på arrangementet, både konferansedeltakere og utstillere. Dette blir en bra dag, sier daglig leder Jon Eskedal i Norsk Utleieforening, som står bak arrangementet.

På samlingen vil det bli flere innlegg rundt situasjonen både for norsk og internasjonal økonomi, byggenæringen og utleiebransjen spesielt.

– Det er flere utfordringer ute i markedet, og vi kommer til å se nærmere på hvordan man kan takle disse utfordringene. Men det er viktig ikke bare å se på utfordringene, men også å se på mulighetene som finnes ute i markdet, for de er det også mange av, sier Eskedal.

Han mener de har fått på plass et bra program som tar opp viktige temaer som er med å prege byggenæringen i tiden man nå er inne i.

- Jeg håper derfor bransjen vil komme for å høre på spennende foredrag som engasjerer hele utleiebransjen, sier Eskedal til Byggeindustrien.

Samlingen vil også i år foregå på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Powered by Labrador CMS