Illustrasjon: Nord Architects

Betonmast bygger omsorgsboliger i Nes kommune

Betonmast Romerike har inngått avtale med Linstow om bygging av 30 omsorgsboliger i Runnivegen 15 på Årnes i Nes kommune.

Publisert

Det skriver Betonmast i en pressemelding tirsdag.

Avtalen, som er en totalentreprise, har en verdi på 96,5 millioner kroner før moms, heter det i meldingen.

Bygget skal bestå av to fløyer med mellombygg i to etasjer pluss kaldloft med plass for ventilasjonsaggregat. I kjeller er det parkering med 15 parkeringsplasser, samt tekniske rom.

– Runnivegen 15 er teknisk utviklet i samspill mellom Betonmast, Linstow og Nes kommune. I forprosjektet har det vært lagt vekt på medvirkning og samhandling for å utvikle et godt prosjekt for Nes kommune. Det har vært en veldig god prosess, og nå gleder vi oss til å komme i gang med byggingen, sier daglig leder Svein Rennan i Betonmast Romerike.

Prosjektet kvalifiserer for investeringstilskudd fra Husbanken, skriver Betonmast.

– Runni er et viktig foregangsprosjekt innenfor helsefremmende stedsutvikling som kan bidra til å svare på noen av de utfordringene samfunnet står overfor. Vi ser frem til å etablere de nye omsorgsboligene sammen med Nes kommune og Betonmast, sier Frode Sørensen, prosjektsjef i Linstow.

Rammetillatelsen for prosjektet stipulerer byggestart høsten 2024 og ferdigstillelse sommeren 2026. Etter ferdigstillelse skal Nes kommune overta som eier av omsorgsboligene.

Powered by Labrador CMS