Prosjektet Sten-Tærud skole omfatter rehabilitering av eksisterende teglsteinsbygninger, inklusive gymsal og svømmehall. Foto: Lillestrøm kommune

Vant skole­kontrakt i Lillestrøm

Betonmast Romerike er innstilt av Lillestrøm kommune for rehabiliteringen av Sten-Tærud skole på Skedsmokorset.

Publisert

Verdien på kontrakten er anslått til om lag 200 millioner kroner før merverdiavgift, skriver Betonmast i en pressemelding mandag.

Betonmast og Lillestrøm kommune planlegger å gjennomføre kontrakten som en samspillsentreprise i fase én, med videreføring av samspill til fase to.

Sten-Tærud skole er en to-parallell skole for første til tiende klasse, som skal gjøres om til en to-parallell skole for første til syvende klasse. Prosjektet omfatter rehabilitering av eksisterende teglsteinsbygninger, inklusive gymsal og svømmehall. Samlet bygningsmasse er om lag 7.000 kvadratmeter. Prosjektet skal etter planen utvikles videre i samspill, skriver Betonmast.

– Vi er fornøyde med å bli innstilt til rehabiliteringen av Sten-Tærud skole for Lillestrøm kommune. Eksisterende skolebygg har i mange år hatt behov for omfattende rehabilitering. Det er spesielt gledelig å kunne bidra til å skape et etterlengtet læringsmiljø gjennom gode og trygge bygg for elevene i vårt eget nærområde. Vi ser fram til å bruke vår kompetanse til å finne gode løsninger i tett samspill med Lillestrøm kommune og andre aktører, sier daglig leder Svein Rennan i Betonmast Romerike.

– Dette skoleprosjektet føyer seg inn i rekken av gode samspillsprosjekter, samtidig som Betonmast har lang erfaring med rehabilitering og nybygg av skolebygg, kommenterer konsernsjef Peter Sandrup i Betonmast.

Byggestart er estimert til høsten 2025, med ferdigstillelse i 2027.

Powered by Labrador CMS