Daglig leder Frank Lavik (t.h.) og styreleder Egil Vestbø i Newmo kunne motta prisen Årets Montasjeentreprenør på Betongelementforeningens medlemsmøte torsdag.

Newmo Årets Montasjeentreprenør

Montasjeentreprenøren Newmo AS er kåret til Årets Montasjeentreprenør 2016.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel

Sikkerhet og kompetanse og bidrag til foreningens arbeid er nøkkelordene i juryens begrunnelse.

Denne prisen ble etablert i 2014, og er blitt tildelt på Betongelementforeningens årlige medlemsmøte siden den tid.

For året 2016 ønsket juryen å se etter en bedrift som arbeider med sikkerhet og kompetanse på en måte som bidrar til å øke produktiviteten og fremme sikkerhetskulturen i bedriften. Rundt 70 prosent av næringsbygg og mer enn 40 prosent av landets leilighetsbygg føres opp helt eller delvis som betongelementkonstruksjoner. Dette betyr at forbedringer i logistikk- og montasjeprosessen har stor betydning for næringen. I dette perspektivet har montasjeentreprenørene en viktig rolle. De er betongelementbransjens ambassadører på byggeplass og er sentrale i det å skape fremtidens byggenæring. Juryen har vurdert mange gode kandidater, og er særlig fornøyd med bedriften som blir årets montasjeentreprenør 2016.

I Juryens begrunnelse står det blant annet:
«Bransjen består av mange gode montasjeentreprenører som hver på sin måte bidrar på en meget god måte med tanke på sikkerhet og kompetanse. Prisvinneren bidrar i tillegg i Betongelementforeningens arbeid for å fremme bransjen. Flere av prisvinnerens sentrale personer har drevet montasjevirksomhet i mer enn 30 år, bedriften som sådan har bestått i drøye fem år. Prisvinneren har flere faste oppdragsgivere og leverer stabilt og godt i et voksende marked.»

Juryen har bestått av John-Erik Reiersen (Betongelementforeningen), Svein Eriksson (Norcem) og Arve Brekkhus (Byggeindustrien).

Powered by Labrador CMS