OBOS kjøper og selger i Bergen

EGD Property selger sin del av Nøstebukten Brygge til OBOS, og kjøper samtidig næringseiendommen Fanteria av nettopp OBOS.

Publisert Sist oppdatert

I juli gjennomførte OBOS og EGD Property to eiendomstransaksjoner. OBOS kjøpte aksjene EGD eide i Nøstegaten 72-74 AS, bedre kjent som boligprosjektet Nøstebukten Brygge, og blir med det eneeier i boligprosjektet, skriver OBOS i en pressemelding.

– Etter godt samarbeid med EGD gjennom flere år, ser vi frem til å fortsette utviklingen av dette spennende boligprosjektet. Dette endrer ingenting når det kommer til planer og fremdrift, sier Jorunn Nerheim, prosjektdirektør i OBOS Nye Hjem i meldingen.

Nøstebukten Brygge, som blant annet tidligere huset TV 2, vil bestå av rundt 100 små og store leiligheter, med umiddelbar nærhet til både sjøkanten og sentrum av Bergen. Det er planlagt salgsstart på prosjektet i 2024, og innflytting er ventet å skje i 2026.

Parallelt med at OBOS blir eneeier og utvikler av Nøstebukten, kjøper EGD ut OBOS av CMR-bygget, Fanteria, på Fantoft. I likhet med Nøstebukten var også dette tidligere 50/50 eid av OBOS og EGD, står det i meldingen.

Powered by Labrador CMS