Politi. Illustrasjonsfoto: Sindre Sverdrup Strand
Politi. Illustrasjonsfoto: Sindre Sverdrup Strand

Mann mistenkt for verktøytyveri kolliderte i autovernet, punkterte og ble arrestert

En innbruddstyv skal ha stukket av med verktøy for rundt 120.000 kroner fra Motek i Gjøvik natt til onsdag. Turen derifra ser ikke ut til å ha gått knirkefritt.

Publisert Sist oppdatert

Det kommer frem av politiloggen til Innlandet politidistrikt.

Klokken 02:41 natt til onsdag skal innbruddsalarmen ha gått hos Motek i Gjøvik.

Ifølge politiloggen skal noen da ha tatt med seg verktøy til en verdi av rundt 120.000 kroner fra butikken. Politiet skriver videre at en aktuell bil ble interessant i forbindelse med tyveriet, og denne bilen skal ha kjørt inn i autovernet på fylkesvei 33 ved Nordsinni i Nordre Land, litt over en halvtime fra Motek i Gjøvik.

Bilen kjørte videre med punktert dekk før den til slutt ble stanset på Bjørgo i Nord-Aurdal, hvor føreren, en mann i 40-årene, ble pågrepet mistenkt for grovt tyveri. Tyvegodset skal ha blitt gjenfunnet ved ulykkesstedet ved Nordsinni. Den pågrepne beskrives som en kjenning av politiet.

– Vi registrerer at vi har hatt innbrudd, og vi er glade for at ting har kommet til rette, sier kjedesjef Anders Hognerud i Motek til Byggeindustrien.

Politiet opplyser til Byggeindustrien om at de har gjort undersøkelser på åstedet for innbruddet, og at de vil gjennomføre avhør av siktede og andre i saken.

Powered by Labrador CMS