Kent-Helge Holst viser fram Bjerkaker sør, lengst sør på Tromsøya, like ved Bjerkaker Sjøpark. Her skal det også bygges boliger. Foto: Ingvill Hafver
Kent-Helge Holst viser fram Bjerkaker sør, lengst sør på Tromsøya, like ved Bjerkaker Sjøpark. Her skal det også bygges boliger.

Feriesnakk: Consto-sjefen finner roen på hytta

Administrerende direktør Kent-Helge Holst i Consto skal koble av og senke skuldrene i sommer, men når man har hus og hytte er det alltid noe å henge fingrene i.

Publisert Sist oppdatert

I sommerspalten på bygg.no stiller vi et utvalg spørsmål til kjente profiler i bygg- og anleggsnæringen.

Administrerende direktør Kent-Helge Holst forteller at de i Consto holder produksjonen i gang på flere prosjekter gjennom sommeren. Mobilen er derfor aldri er langt unna når han i sommer skal hygge seg både med fjellturer, båtturer og hytteturer.

– Hva er årets sommerplaner?

Ferien starter i Val Garden med mange fjellturer i nydelig natur. Deretter blir det hytten på Sommarøy. Der blir det båtliv og fjellturer i nærområdet. Ferien avsluttes med noen dager i Oslo og Norway Cup.

– Hva gleder du deg mest til?

Kent-Helge Holst gleder seg til å være ute i all slags vær. Foto: Privat
Kent-Helge Holst gleder seg til å være ute i all slags vær.

– Bruke tid sammen med familie og venner, samt være masse ute i all slags vær.

– Hvor og hvordan kobler du best av i ferien?

– Er nok på hytten. Er en egen ro når man kommer dit, et sted hvor man kobler av og senker skuldrene.

– Har du noen private byggeprosjekter du skal ta fatt på?

Bygde ferdig bryggen på hytten i fjor, så i år blir det bare noen mindre prosjekter. Når man har hus og hytte er det alltid noe å henge fingrene i.

– Hvor stor aktivitet er det i Consto om sommeren, og hvor tilgjengelig er du for kollegaene dine på jobb?

Aktiviteten i Consto tas betydelig ned om sommeren. Vi holder produksjon i gang ved en god del prosjekter, hvor vi blant annet skal ta oss av flinke sommervikarer som potensielt blir fremtidige kollegaer. Mobilen er aldri langt unna, og jeg er alltid tilgjengelig for de som måtte ønske å kontakte meg.

– Hva er første oppgave du skal ta fatt på når du er tilbake på jobb igjen?

Vi skal ferdigstille siste del av omorganiseringen samt påbegynne strategiarbeid for Consto-konsernet. Det er viktige veivalg som skal tas og forankres i organisasjonen.

Powered by Labrador CMS