Irene Crowo Nielsen (t.h.) og Martha Andrea Denneche går til Henning Larsen. Foto: Melisa Fajkovic
Irene Crowo Nielsen (t.h.) og Martha Andrea Denneche går til Henning Larsen. Foto: Melisa Fajkovic

Utvider satsingen på landskapsarkitektur

Henning Larsen utvider teamet på landskapsarkitektur med Irene Crowo Nielsen og Martha Andrea Denneche.

Publisert

– Irene Crowo Nielsen og Martha Andrea Denneche er to dypt engasjerte landskapsarkitekter som står klare til å designe for fremtiden, sier Lars-Erik Vedvik Hansen i Henning Larsen i en pressemelding.

Irene Crowo Nielsen går inn som lead design landskapsarkitekt og Martha Andrea Denneche som landskapsarkitekt.

Crowo Nielsen kommer fra stillingen som assosiert partner i A-Lab. Som lead sesign i Henning Larsen Norge får hun det overordnede ansvaret for å etablere visjon og sette retning i landskapsprosjektene.

– Noe av det jeg er mest trukket mot hos Hennig Larsen er den sterke kompetansen vi har på tvers av fagområder. Sammen har vi mulighet til å skape de mest robuste, levende, funksjonelle og bærekraftige byrommene, sier Nielsen i meldingen.

Martha Andrea Denneche kommer fra landskapsarkitekturfirmaet BOGL Norge.

– Jeg brenner for å utvikle vakre uterom som spiller på lag med naturen, noe som er helt i tråd med Henning Larsens DNA og satsingsområde. Jeg gleder meg til å bli en del av det store og fremoverlente fagmiljøet her, sier Denneche.

Seksjonsleder for landskapsarkitektur i Oslo, Lars-Erik Vedvik Hansen, gleder seg over utvidelsen av teamet. 

– Nysgjerrighet, innovasjon og engasjement er noe av det vi er mest opptatt av i Henning Larsen. Det bringer våre nye medarbeidere med seg i store mengder. Vi er bedre rustet enn noen gang for å skape prosjekter i verdensklasse for kundene våre, sier han i meldingen.

Powered by Labrador CMS