Andreas Weidemann Hertzenberg blir daglig leder i Oslotre. Foto: Beate Willumsen

Han blir ny daglig leder i Oslotre

Andreas Weidemann Hertzenberg tiltrer stillingen som ny daglig leder i Oslotre og Oslopre

Publisert Sist oppdatert

Han er utdannet siviløkonom med en International MBA fra Frankrike. I løpet av sin karriere har Hertzenberg hatt ledende roller på tvers av flere bransjer, inkludert helse, detaljhandel, arkitektur og interiørdesign. Som strategisk rådgiver har han jobbet med oppstartsselskaper og turnarounds, med fokus på vekststrategier og operasjonell ledelse, skriver Oslotre i en pressemelding.

Oslotre er et prisvinnende arkitektkontor med internasjonale ambisjoner og et sterkt engasjement for å designe og bygge miljøvennlige konstruksjoner i tre. Kontoret består av et ungt og tverrfaglig team av arkitekter og ingeniører som samarbeider tett med søsterselskapet, byggefirmaet Oslopre.

– Oslotre er i en ekspansiv fase, og vi ønsker å utvide virksomheten. Som ledende aktør i Norden innen vårt felt, er det viktig å komplementere teamet med en dyktig og engasjert Daglig Leder. Oslopre har omfattende montasjeerfaring og en økende oppdragsmengde. Vi er overbevist om at Andreas vil styrke vår posisjon og bidra til videre organisasjonsutvikling og ekspansjon, sier grunnlegger Jørgen Tycho.

Hertzenberg ser frem til å videreutvikle Oslotres posisjon innen bærekraftig arkitektur og trekonstruksjoner. 

– Jeg fattet interesse for denne stillingen fordi Oslotre og Oslopre besitter et enormt potensial i en tid hvor bærekraftig arkitektur og massivtre får økende oppmerksomhet, sier han. 

– Med den økende etterspørselen etter miljøvennlige og bærekraftige løsninger i byggenæringen, er jeg optimistisk for fremtiden. Teamene i Oslotre og Oslopre har en unik kompetanse, og jeg ser frem til å bidra til selskapenes vekst og utvikling i denne spennende perioden, legger Hertzenberg til.

Powered by Labrador CMS