Direktør for M&A hos Ahlsell, Lars Erik Finne gratulerer daglig leder og medeier i Kontram, Thor Brattbakk med avtalen. Her sammen med de ansatte i Kontram og markedssjef elektro fra Ahlsell, Bjørn Richard Hansen. Foto: Ahlsell
Direktør for M&A hos Ahlsell, Lars Erik Finne gratulerer daglig leder og medeier i Kontram, Thor Brattbakk med avtalen. Her sammen med de ansatte i Kontram og markedssjef elektro fra Ahlsell, Bjørn Richard Hansen.

Ahlsell kjøper Kontram

Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Kontram AS i Porsgrunn.

Publisert Sist oppdatert

Kontram tilbyr produkter og løsninger til kunder innen industri, kraftstasjoner, offentlig transport, skip og offshore.

– Gjennom oppkjøpet styrker Ahlsell tilbudet til kunder innen elektro over hele landet, heter det i en pressemelding.

– Ahlsell satser på, og vokser, innen industrisektoren. Gjennom oppkjøpet får vi nå tilgang til en helt unik produktportefølje, og ikke minst Kontram sin spesialistkompetanse og sterke evne til å levere gode, komplette løsninger av høy kvalitet til små og store kunder over hele landet. Vi gleder oss veldig til å få 11 nye medarbeidere som er kjent for sin gode, personlige service inn på Ahlsell-laget, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell, i meldingen.

– Kontram har i alle år jobbet strategisk og målrettet med sin posisjon innen elektro. Når vi nå blir med Ahlsell videre inn i framtiden, gleder vi oss spesielt til å kunne tilby kundene våre produkter og tjenester fra deres ekstremt brede utvalg, sier daglig leder og medeier i Kontram, Thor Brattbakk.

Powered by Labrador CMS