Høvelsjåfør

Adecco Bygg og Industri rekrutterer faglært og ufaglært personell til bygg og anlegg, installasjon og industri i Norge - en ledende aktør i landet på disse feltene. Vi er en del av Adecco Norge, som har avdelingskontor over hele landet. Vi vil gjerne finne en jobb til deg også.

FirmaAdecco for Kjeldaas
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist30.04.2016

Kjeldaas AS ble etablert i 1971, og er lokalisert i Sande i Vestfold. Kjeldaas er et firma i stadig vekst og har i dag ca 50 ansatte. Deres styrke er lang fartstid og bred erfaring, kombinert med dyktige medarbeidere som har både vilje og evne til å se nye løsninger på fremtidens utfordringer. Det gjør Kjeldaas til et naturlig valg for statlige, kommunale og private kunder.

Adecco er nå på jakt etter en høvelsjåfør til en maskin på 13 tonn. Maskinen styres etter GPS og laser-nivelering. For rette person er dette en fast stilling med meget gode lønnsbetingelser. Som maskinfører hos Kjedaas er du selvstendig, ansvarsbevisst og har HMS og kvalitet i fokus. Snarlig oppstart!

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Julius Johansen på 90747822 eller send mail til julius.johansen@adecco.no

Kun aktuelle søkere vil bli kontaktet.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: