Prosjektleder - Prosjekt Øyfast

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist28.08.2015

Er du en initiativrik og resultatorientert person med erfaring fra prosjektgjennomføring i store utbyggingsprosjekt? Da er det kanskje du som blir vår nye prosjektleder i Region nord for Prosjekt Øyfast.

Prosjekt Øyfast har ansvar for planlegging, prosjektering og utbygging av blant annet Langsundforbindelsen i Karlsøy kommune samt E8 Skibotn-riksgrensen. Prosjektet har også ansvar for planlegging og senere bygging av andre prosjekt på E6/ E8 mellom Tromsø og Skibotn. E8 er en viktig godstransportrute mellom Nord-Norge og Finland og er prioritert i Nasjonal Transportplan i perioden 2014-2017. Langsundforbindelsen er en fast vegforbindelse med undersjøisk tunnel mellom Ringvassøya og Reinøya. Langsundforbindelsen antas å få byggestart rundt årsskiftet 2015/16.

Statens vegvesen forvalter fellesskapets ressurser, og mange mennesker mener mye om det vi gjør. Som prosjektleder må du regne med å svare på henvendelser fra media, naboer og interesseorganisasjoner. Jobben som prosjektleder byr på mange spennende utfordringer, og du kommer ikke til å være i tvil om at dette er en viktig jobb. Kontorsted vil være Tromsø.

Arbeidsområde

Prosjektlederen vil få ansvar for å drive en prosjektorganisasjon med ansvar for å planlegge prosjektene og deretter gjennomføre prosjektering og utbygging.

Prosjektleder vil rapportere til prosjektsjef for Region nord og inngår i ledergruppen på prosjektavdelingen.

Kvalifikasjoner

Du må ha ingeniørutdanning eller annen relevant utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. For kandidater med relevant erfaring fra prosjektledelse eller aktuelle fagområder og gode og personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes. Erfaring med gjennomføring av vegprosjekt eller andre anleggsprosjekt vil bli tillagt vekt.

Du bør være utadvendt, ha evne til samarbeid og kommunikasjon. Du bør være en pådriver i utviklingen av lagånd, og betrakte humor som et nyttig arbeidsverktøy for arbeidsglede i hverdagen for alle.

Du får ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Jobben gir gode muligheter til personlig utvikling.

Arbeidsmengden kan til tider være stor. Vi legger vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller fleksibilitet, fordi vi vet at det er viktig for trivselen.

Som prosjektleder må du ha oversikt over oppgavene, fordele dem mellom medarbeiderne, sørge for at teamene jobber godt sammen og veilede hver enkelt i hverdagen.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • egne lederutviklingsprogram (på lederstillinger)
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Flere opplysninger kan fås ved henvendelse til prosjektsjef Stein Johansen på tlf. 975 43088 eller e- post stein.johansen@vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, der våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: