Prosjektleder

Betonmast MTE er en betydelig lokal entreprenør i Midt-Telemark, med kontor i Bø. Omsetning for 2014 er på om lag 130 MNOK. Selskapet har 72 medarbeidere.
Betonmast AS er et solid entreprenørselskap i sterk vekst. Omsetning for 2014 endte på over 3 MRD NOK. Konsernet har rundt 900 medarbeidere i 16 selskaper lokalisert i store deler av Sør-Norge samt i Sverige.

FirmaBetonmast MTE
FylkeTelemark
StedMidt-Telemark
Søknadsfristsnarest

BETONMAST MTE SATSER I MIDT-TELEMARK OG
KONGSBERG, OG SØKER DYKTIG PROSJEKTLEDER

Midt-Telemark Entreprenør AS har nylig blitt en del av entreprenørkonsernet Betonmast, og har skiftet navn til Betonmast MTE. Vi satser ytterligere i Midt-Telemark, Notodden og Kongsberg, og søker derfor etter en dyktig prosjektleder.

Du bør ha:

  • prosjektlederkompetanse fra bygg, anlegg eller industri
  • høyere teknisk utdannelse
  • gode lederegenskaper og evne til å motivere andre
  • teknisk og økonomisk forståelse
  • kjennskap til lokalmiljøet på Notodden og i Kongsberg er en fordel

Vi er lidenskapelig opptatt av prosjektene våre, og går inn i dem med drive for å lykkes. Vårt mål er å levere lønnsomme prosjekter som vi kan være stolte av. Kjenner du deg igjen?

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver og muligheter for å utvikle ditt potensiale. Vi er en kompetansebedrift med korte beslutningslinjer. Alle medarbeidere i Betonmast tilbys medeierskap i konsernet. Du får konkurransedyktige betingelser i et ungt og spennende entreprenørselskap.

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen, ta gjerne kontakt med daglig leder Willy Amundsen på +47 469 49 894.

Søknad med CV sendes på e-post til willy.amundsen@betonmast.no

Vis flere stillinger: