Prosjektingeniør for E6 Biri-Otta

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist19.02.2015

Byggingen av ny E6 mellom Ringebu og Otta startet sommeren 2013 med første utbyggingsetappe E6 Frya-Sjoa. Vi planlegger på over 40 kilometer av E6 og skal bygge på videre 30 km de neste årene. Nå har du sjansen til å arbeide i et av Norges største prosjekter.

Statens vegvesen bygger ny E6 mellom Ringebu-Otta i Gudbrandsdalen. Første utbyggingsetappe er den 33 km lange strekningen fra Frya til Sjoa. Utbyggingen er et av Opplands største utbyggingsprosjekt noensinne med en kostnadsramme på ca. 6 mrd kroner. Vi starter nå forberedelser for senere byggefaser i Gudbrandsdalen og planfaser i Lillehammer. E6 Biri-Otta teller nå ca. 70 personer med stabs-, prosjekterings-, byggeledelses- og teknisk personell i organisasjonen på fulltid, hvorav ca. 50 på Ringebu.

Vi har nå ledig stilling som prosjektingeniør med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innen prosjekteringsfaget og oppfølging av dette i plan- og byggefase for vår portefølje innen E6 Biri-Otta. Dette innebærer en nøkkelrolle i skjæringspunktet mellom rådgiveren, våre egne plan- og byggeressurser og entreprenøren. Du vil ikke prosjektere ferdig selv, men det å kunne vurdere byggbarhet raskt og finne kreative tekniske løsninger er avgjørende.

Stillingen rapporterer til prosjekteringsledelse eller planleggingsledelse og er organisatorisk tilknyttet Prosjektavdeling øst, prosjekt E6 Biri-Otta.

Prosjektingeniør sine typiske arbeidsoppgaver vil bla. være:

  • Bistå prosjekteringsleder og planleggingsledere i det løpende arbeidet
  • Bidra i å utarbeide konkurransegrunnlag og gjennomføre evalueringsprosesser for planlegging og prosjektering
  • Bidra i kvalitetssikring av plan- og prosjekteringsoppgavene og endringer i byggefasen
  • Bidra i tilrettelegging og gjennomføring av kostnadsoverslag
  • Bidra i oppfølgingen av rådgivere
  • Utvikle alternative løsninger som grunnlag for interne beslutninger
  • Kontakt og samhandling med interne fagmiljøer i Statens vegvesen og eksterne fagetater
  • Oppgaver på strekningen Biri-Otta og på alle plan- og byggenivåer avhengig av kompetanse og erfaring

Generelle kvalifikasjoner:

Du må ha utdanning på universitets- eller høyskolenivå, minimum 3 år. Det blir lagt vekt på at den som blir tilsatt har gode personlige egenskaper og er egnet for stillingen. Du er kvalitets- og svært løsningsorientert samt at du er opptatt av å nå dine mål. Du har jobbet med planlegging eller prosjektering av relevante oppgaver, og liker å jobbe for å finne gode tekniske løsninger. Du liker å jobbe i team.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no)

Arbeidssted er Lillehammer.

Det blir lagt vekt på at den som blir tilsatt har de rette personlige egenskapene og er egnet for stillingen. Det kreves gode norskkunnskaper i stillingen.

Lønn

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen Region øst kan tilby:

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor et milliardprosjekt innen samferdsel
  • Personlig og faglig utvikling gjennom deltagelse på kurs og etter- og videreutdanning
  • Påvirkning av egne arbeidsoppgaver og jobb innenfor en proff prosjektorganisasjon
  • Et godt arbeidsmiljø med svært lavt sykefravær
  • Pensjonsordning i Statens pensjonskasse - det trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd
  • Gode velferdsordninger med bl.a. mulighet til å bruke etatens hytter, 1 time trening i arbeidstiden pr. uke med mer.

Les mer om prosjektet E6 Biri-Otta på vår hjemmeside www.vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Kontaktpersoner:

Øyvind Moshagen, prosjektleder, mobil: 99243558 e-mail:oyvind.moshagen@vegvesen.no

Ass. prosjektleder Lars Kristian Dahl, mobil: 95810042 e-mail: lars.dahl@vegvesen.no

Søk her

Vis flere stillinger: